Permalip ajakimplantátum ajakimplantáció

Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat.

Az ajak feltöltése történhet felszívódó, vagy nem felszívódó, azaz megmaradó anyaggal. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai.

Melyek ezek?

A felszívódó, leggyakrabban hialuronsav származékaiból gyártott töltőanyagok 1 éven belül nyomtalanul felszívódnak, természetesen az olcsóbb készítmények rövidebb idő alatt teszik ezt meg. Viszont a változás önmagától az eredeti állapotra változik vissza, biztonságos módszer, szövődmények ritkán fordulnak elő.

A nem felszívódó anyagok közül a szilikonolajat használják a leggyakrabban. Előnye, ami egyben a hátrányai is, hogy egy nehezen visszafordítható hatása van. Tehát nem bomlik le idővel.

Az embereknek az ajkaikkal szemben támasztott elvárásai a különböző életkorokban különböző, tehát nem jó egy örök életre megmaradó változást csinálni a 20-as éveiben, mert azt lehet, hogy 40 évesen már nem olyat szeretne.

A megoldás ami az előnyöket egyesíti és a hátrányokat elhagyja az a PermaLip ajakimplantatum. A PermaLip™ puha, tömör, elasztikus szilikonból készült, amelyet egy injekciós formázó technikával gyártanak. Olyan kontúros, sima, nem-porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos implantátumok esetében fellépő komplikációkkal.

Bár tartós célra készült, a PermaLip™ implantátum bármikor eltávolítható az ajkakból igény esetén. Az eljárást ambuláns módon, helyi érzéstelenítés alatt végzik, normál orvosi rendelőben. Az egész beavatkozás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe és a következő napon a páciens visszatérhet normál napi teendőihez.

A PermaLip™ implantátum különböző méretekben kapható, melyekből az Önnek megfelelőt orvosa választja ki.

 

Permalip ajakimplantátum ajakimplantáció

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?
Vagy csak bővebb információra lenne szüksége a döntéshez?
Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az űrlap kitöltése nem kötelezi Önt semmire!
Név(*)
Kérjük ide a nevét írja

E-mail cím:(*)
Kérjük érvényes email címet adjon meg.

Telefonszám
Invalid Input

Üzenet(*)
Invalid Input

Ide írja az üzenetet.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató(*)
Csak akkor tud írni nekünk, ha elfogadta az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkat.